Referenciáink


HAWE átrakókocsik – vevőink ajánlásával

Az alábbiakban néhány HAWE átrakókocsi tulajdonos véleménye olvasható. Elérhetőségüket a Sióagrár Kft kérésre rendelkezésre bocsátja, hogy Ön akár személyesen is fel tudja keresni őket és megosszák Önnel tapasztalataikat.

 

Vásárolt gép típusa:                HAWE ULW 1500 E (egytengelyes)
Név:                                            Vérti Árpád – Darány
Művelt terület nagysága:       400 ha

Vérti Árpád 20 éve a mezőgazdasággal foglalkozik. HAWE egytengelHAWE ULW 1500 E egytengelyes átrakókocsiyes átrakókocsiját 2014-ben vásárolta. Gépvásárlását elsősorban az indokolta, hogy az általa művelt területek elég megközelíthetetlenek és nagyon hosszúak, néhol még 2 km-esek is. A 2014-es évben a sok csapadék tovább nehezítette a munkát így sürgőssé vált az átrakókocsi beszerzése. A Sióagrár Kft ajánlata mellett döntött a gyors ügyintézésnek és szállítási határidőnek köszönhetően. A géppel maximálisan elégedett, megbízható masszív átrakókocsi, melyet nyugodt szívvel ajánl más gazdáknak is. Amennyiben lenne nagyobb tartály térfogatú egytengelyes HAWE átrakókocsi valószínűleg azt választaná, de tandem típusra nem cserélné.
Érdeklődés esetén Vérti Úr elérhetősége a Sióagrár Kft-től beszerezhető.


 

Vásárolt gép típusa:            HAWE ULW 2500 T (tandem)
Cégnév:                                  Mezővas Kft – Bádudvarnok
Képviselő:                              Vass Zoltán
Művelt terület nagysága:    2000 ha

A Mezővas Kft 2014-ben vásárolta meg a HAWE ULW 2500 T tandemHAWE ULW 2500 T tandem átrakókocsiátrakókocsit, melynek nagy hasznát vették a rendkívül csapadékos évben. A 35 éve gazdálkodó Vass Zoltán 2000 hektáros területen búza, kukorica, repce és napraforgó termestéssel foglalkozik. A HAWE átrakókocsi beszerzésénél figyelembe vették más gazdák véleményét is, akik jó tapasztalatokkal rendelkeznek a HAWE átrakókocsiról. Szempont volt továbbá a jármű abroncsozása is. Külön előnyként értékelték, hogy az átrakókocsi talajkímélő gumival szerelt. Vass úr az elégedett HAWE tulajdonosok ajánlására, fogadta el a Sióagrár Kft ajánlatát és a gép megvásárlása mellett döntött.
Átrakókocsi vásárlás előtt álló gazdákkal szívesen megosztja tapasztalatait a HAWE átrakókocsiról.


 

Vásárolt gép típusa:            HAWE ULW 3000 T (tridem)
Cégnév:                                  Szalántai Zrt. – Szalánta
Képviselő:                              Kiss László
Művelt terület nagysága:    3500 ha

A Szalántai Zrt. 2002 óta folytat mezőgazdasági tevékenységet. HAWE ULW 3000 T tridem átrakókocsiJelenleg 3500 hektáron termesztenek főként kukoricát, búzát, napraforgót, repcét, kisebb területen árpát és szóját is. 2010-ben a csapadékos év nagymértékben megnehezítette a betakarítást, ezért döntöttek úgy, hogy a gépparkot egy átrakókocsival bővítik. Betakarításkor tesztelték a HAWE, az Annaburger és a Horsch átrakókocsiját is. Mivel a legmasszívabbnak és legmegbízhatóbbnak a HAWE tűnt, ezért egy háromtengelyes HAWE ULW 3000 T beszerzése mellett döntöttek. Az átrakókocsival azóta is meg vannak elégedve, semmilyen műszaki problémájuk nem adódott még a géppel.
Tapasztalataikat szívesen megosztják az érdeklődőkkel.


 

Vásárolt gép típusa:            HAWE ULW 3000 T (tridem)
Cégnév:                                  Pécsi F+T Kft – Baksa
Képviselő:                             Fábos Pál


 

Vásárolt gép típusa:            HAWE ULW 3000 T (tridem)
Cégnév:                                  Aranyfürt Mg. Kft – Szekszárd
Képviselő:                             Schieber Markus